Сковорода гриль – незамінний помічник в приготуванні соковитих м’ясних стейків, овочів гриль, ковбасок з хрумкою скоринкою тощо,
Саме завдяки своїй унікальній формі, страви, приготовані в чавунній сковороді гриль, виходять надзвичайно смачними! Спеціальне рифлене дно сприяє утворенню хрумкої скоринки, залишаючи страву соковитою всередині, Нічого не підгорає, зайвий жир стікає в канавки, не насичуючи страву, Страва, приготована в чавунній сковороді, за смаком не йде в порівняння ні якими іншими, Це просто шедевр,
Представлена в асортименті сковорода гриль в оптимальних діаметрах 240-280 мм, Має зручну квадратну дерев’яну ручку, яка не нагрівається, надійно закріплена і добре лежить в руці,
Із сковородою гриль зручно використовувати спеціальний чавунний притиск ТМ BRIZOLL, Така комбінація ідеально підійде для приготування курчат табака, ковбасок та стейків,
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати.
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!