Сковорода гриль – незамінний помічник в приготуванні соковитих м’ясних стейків, овочів гриль, ковбасок з хрумкою скоринкою тощо.
Саме завдяки своїй унікальній формі, страви, приготовані в чавунній сковороді гриль, виходять надзвичайно смачними! Спеціальне рифлене дно сприяє утворенню хрумкої скоринки, залишаючи страву соковитою всередині. Нічого не підгорає, зайвий жир стікає в канавки, не насичуючи страву.
Страва, приготована в чавунній сковороді, за смаком не йде в порівняння ні з якими іншими, Це просто шедевр.
Квадратна сковорода гриль має оптимальний розмір 260 мм на 260 мм. Підходить для великої компанії, адже завдяки такій формі, вміщає в себе більше, в порівнянні з круглою. Має зручну квадратну дерев’яну ручку, яка не нагрівається, надійно закріплена і добре лежить в руці.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді.
Із сковородою гриль зручно використовувати спеціальний чавунний притиск ТМ BRIZOLL, Така комбінація ідеально підійде для приготування курчат табака, ковбасок та стейків.
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати.
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!