Чавунна сковорода популярного діаметру підходить для смаження і тушіння різноманітних страв для всієї родини. Має зручну дерев’яну ручку (вільха), яка комфортно лежить в руці і не нагрівається, Сковорода не покрита додатково антипригарним покриттям, яке з часом руйнується. А, навпаки, має природні антипригарні властивості, що зростають зі збільшенням терміну експлуатації.
Переваги чавуну можна перелічувати безкінечно, а от що дійсно заслуговує окремої уваги, – це смак страв, приготованих в такому посуді, він унікальний! Завдяки рівномірному прогріванню всієї поверхні сковороди створюється ефект готування в печі.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді.
Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметру.
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати.
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!