Велика чавунна сковорода для всієї сім’ї. Високий борт робить сковороду універсальною як для смаження, так і тушкування.
Сковорода виконана з литого чавуну, має товсті стінки і дно, сприяє рівномірному готуванню страв без пригорання. Стійка до пошкоджень і дозволяє використання металевих лопаток.
Якби довелось залишити тільки одну сковорідку на кухні, то це б точно була саме вона.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді.
Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметру.
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати.
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!