Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Онлайн замовлення приймаються - цілодобово

 Графік роботи оператора:

 Будні:09:00–18:00 Сб,Нд: - Вихідні 

0

Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв.

Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще!

Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні.

Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі.

Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою.

Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу.

Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду.

Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування.

Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя.

Важливим атрибутом є практична в користуванні чавунна Кришка-сковорода, яка добре прилягає до казана, не даючи парі можливості вийти назовні.

Це важливо для таких процесів як тушкування і томління. Волога, що випаровується в процесі приготування, конденсується на кришці-сковороді і повертається назад у страву, постійно зволожуючи її. Окремо її можна використовувати як сковороду або деко. 

 

Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя.

Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.

Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії.

Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! 

Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію.

 

Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).

Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. 

Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи

Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.

Як остигне приберіть надлишки олії серветкою.

Чавунна кришка теж потребує догляду. Після очищення її теж потрібно просушити і змастити олією.

У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.

При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!

 

Артикул  KA15-2
Діаметр, мм  400
Вага, кг  11.72
Об'єм, л  15
Товщина стінки, мм  3.8
Бренд  Brizoll
Країна виробник  Україна
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою 15 л

В наявності
Артикул: KA15-2
2 529 грн
3 470 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко

Нова Пошта  від 85 грн 

Укрпошта від 75 грн

Точки видачі розетка - 49 грн 

Кур’єром Нової пошти —  120 грн.

Більше інформації про доставку

Товар надсилається у якісному пакуванні виробника!

 

  • Післяплата (оплата при отримані) — Нова Пошта/Укрпошта/Розетка
  • Оплата за реквізитами
  • Онлайн-оплата на сайті 
Вгору